Alles wat je wil weten over Arno, medebestuurder bij Publiplus

Sinds januari van dit jaar verblijdt Arno het Publiplus-team met zijn expertise in websites en uitgebreide technische skills. Samen met bestuurder David, staat hij aan het roer van het Publiplus-kantoor. Hoog tijd dus om Arno beter te leren kennen!

Hoe het allemaal begon

“Vorig jaar hadden David en ik elkaar al gevonden in verschillende samenwerkingen. Dat klikte zo goed, dat we besloten om vanaf 2021 de handen officieel in elkaar te slaan onder de naam Pixell. Voor de klanten verandert dit niets, alleen staan we nu nog sterker en staan we in de startblokken voor een verdere groei.

Binnen Publiplus ben ik verantwoordelijk voor technische zaken, de bouw en optimalisatie van websites, algemeen projectbeheer en sales.”

Trends voor 2021

“It’s all about… gebruiksvriendelijkheid, gebruiksvriendelijkheid, gebruiksvriendelijkheid! Websitebezoekers moeten alle info snel kunnen zoeken én vinden, dit wordt belangrijker dan ooit tevoren. Websites moeten sterk in elkaar zitten, mooi ontworpen zijn en responsive zijn.

Vandaag kan je een zaak en een sterke website bijna niet meer loskoppelen van elkaar. Gelukkig beseffen veel bedrijven dat en investeren ze in hun online aanwezigheid, waar wij hen graag bij helpen natuurlijk 😊

Ook de online aanwezigheid van winkels in de vorm van webshops zal blijven boomen, ook na het coronatijdperk. Binnen Publiplus hebben wij al aan heel wat webshops mogen bouwen en zijn we intussen erg bedreven in het opzetten van e-commerce voor bedrijven.

Tot slot ben ik erg blij hoe het nieuwe team en onze nieuwe systemen draaien. We zijn helemaal klaar voor een sterkere groei de komende tijd!”

Wist je dat Arno…

… niet alleen graag sterke websites scoort, maar ook doelpunten op het basketveld?

… een echte hondenliefhebber is? Samen met Luna, zijn Simba en Billie uitgegroeid tot de ‘office dogs’ van Publiplus!

… hard werkt aan zijn nieuwe stekje in Boom samen met zijn vriendin Sorien en zus Maxime? In zijn vrije uurtjes vind je hem aan de slag met poutrellen, slaghamers en verfborstels!

… fan is van Apple en haar online tools? Moest er ooit een telefoontje komen uit Californië, hij zou toch een halve seconde twijfelen! (maar niets boven Publiplus uiteraard 😉

Zin gekregen om Arno nog beter te leren kennen en zijn skills in te zetten voor jouw bedrijf? Contacteer hem voor een interessante babbel.

TOP