3 manieren om alles uit je bedrijfsprofiel op Instagram te halen

Als je doelgroep Instagram gebruikt, is het logisch om er als bedrijf ook actief te zijn. Daarvoor moet je een profiel maken, je bedrijfsaccount activeren en goede content delen. Maar … dat hoef je niet zelf te doen. Hier zijn drie manieren waarop wij je kunnen helpen om het goed te doen op Instagram.

Een account aanmaken

Iedereen kan een account aanmaken op Instagram, dat is poepsimpel en gratis. Je downloadt de app uit de appstore, voert je gegevens in om je te registreren en kiest een accountnaam. Ook een wachtwoord kiezen, een bio schrijven en een profielfoto instellen zijn een fluitje van een cent. Of toch niet? Want wat is een goede profielfoto op Instagram? Moet dat je logo zijn? En wat met je bio? Publiplus kan je helpen om de juiste foto te kiezen en een frisse Instagrambio samen te stellen die alle gegevens over je bedrijf bevat, maar niet zodanig droog is dat het je doelgroep afschrikt.

Je bedrijfsprofiel instellen

Voor particuliere Instagramgebruikers blijft het bij dat ene profiel, maar als bedrijf moet je je bedrijfsprofiel instellen. Doe dat zeker, want het heeft heel wat voordelen ten opzichte van een gewoon account. Zo kan je bijvoorbeeld inzicht krijgen in het gedrag van je volgers!

Ook je bedrijfsprofiel instellen is in theorie niet moeilijk, maar je moet het wel even uitzoeken. Wij weten meteen op welke knoppen we moeten drukken en welke informatie we waar moeten aanvullen. Ook hier zijn we graag van dienst!

Content creëren en advertenties ontwerpen

Instagram is een erg visueel medium, om er professioneel uit te zien moet je dan ook consistent goeie beelden delen. Onze socialemedia-experts selecteren en bewerken je foto’s of zoeken naar kwalitatieve beelden die bij jouw bedrijf passen. Ze ontwerpen ook een visuele identiteit die je volgers zal helpen om automatisch te herkennen dat een postje van jou komt. En als je dat wilt, kunnen ze ook succesvolle advertenties instellen.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijfspagina op Instagram kunnen doen?

TOP