Huisstijl Marketingbureau Mechelen Publiplus

Onze specialisten uit verschillende vakgebieden helpen je om je bedrijf beter zichtbaar te maken. Van een nieuw logo over een webshop of een complete marketingstrategie, Publiplus pakt het aan van idee tot uitvoering. En zo helpen wij jouw bedrijf om doelgericht resultaten te boeken.

⎯⎯ STORYTELLING.

De introductie van je merk, de (her)lancering van je product of een keerpunt in het bedrijf. Elk verhaal heeft zijn betekenis voor je klanten, je medewerkers, je leveranciers… Publiplus gelooft in storytelling van jouw kernverhaal en biedt zo uw klanten een perfect aanknopingspunt naar jouw aanbod.

Iconen storytelling

⎯⎯ BRANDING.

Een efficiënte branding komt er niet zomaar. Publiplus neemt de tijd om voeling te krijgen met de klant, met het merk, het product, de markt, …. voor een succesvolle merkenstrategie zijn wij graag jouw professionele partner.

Iconen branding

⎯⎯  TRAFFIC.

Na een grondig gesprek bepalen we samen de voor jou meest geschikte online marketing strategie. Een duidelijke planning en transparant kostenplaatje gaan een uitgekiende online campagne vooraf. Regelmatig worden de resultaten gemeten en geanalyseerd. Je zal merken … het werkt!

Iconen traffic

⎯⎯   ON SITE ASSISTANCE.

Heeft jouw bedrijf een grote opdracht voor de deur maar een graficus/webdeveloper of marketeer te kort? Geen nood, Publiplus helpt je graag verder. Wij blinken op meerdere terreinen uit maar brengen de oplossing ook graag tot bij jou.

Wonderen zouden niet bestaan? Try us!
TOP