Een onderhoudscontract?

Waarom een onderhoudscontract voor mijn website?

Zo hou je je website in topconditie, net als een Olympisch sporter

Hoera, je website staat online! Je site zal al conversies opleveren als de basis goed zit – denk teksten en een opbouw waar zoekmachines van houden. Maar wat dan? Een regelmatig onderhoud is, net zoals het onderhouden van je conditie, van groot belang. 

Als je denkt dat hackers geen interesse hebben in jouw site dan heb je het helaas mis. Op allerlei mogelijke manieren proberen internetcriminelen in te breken op websites om informatie te stelen. Zo komen ze in het bezit van gegevens van je bedrijf of je klanten, raakt je lay-out in de war door een besmetting of wordt je hele site misschien verwijderd.

Een regelmatig onderhoud voorkomt problemen

Door je website goed te (laten) onderhouden voorkom je dat hij wordt gehackt, niet up-to-date is of – worst case scenario – crasht. De mogelijkheden van het internet blijven zich steeds verder en verder ontwikkelen, bij elke nieuwe update verandert er iets. Stilstaan is dus ook voor jouw website geen optie.

 

Publiplus houdt je website up-to-date

Wat doen wij? Indien je bij ons een onderhoudscontract voor je website afsluit, loggen wij regelmatig in je site. We maken een volledige back-up van alle bestanden, databases – van je hele website dus. Gaat hij om een of andere reden toch offline, dan kunnen we terugvallen op een back-up. Wij redden en herstellen de boel dan zonder kosten.  

Sommige updates zijn simpel maar zeker niet allemaal. Naast basisupdates, zoals thema’s en WordPress-updates, verzorgen we ook de minder eenvoudige plug-in updates. Wanneer er een update fout loopt zal je blij zijn dat wij daarvoor verantwoordelijk zijn en het allemaal onder controle hebben. Onze expertise zorgt er voor dat jouw website veilig blijft en dat we eventuele problemen snel kunnen detecteren en even snel kunnen aanpakken. Kortom: wij zorgen ervoor dat jouw site, net als Usain Bolt, altijd voorop blijft lopen.  Zorg dus dat je online vindbaar blijft en dit op een veilige, snelle en mooie manier.

Wij zorgen ervoor dat jouw site, net als Usain Bolt, altijd voorop blijft lopen.

TOP