OVAM

Vlaanderen Circulair is het knooppunt en de inspirator voor de circulaire economie in Vlaanderen. Het is een partnerschap van overheden, bedrijven, middenveld en kenniswereld die samen actie ondernemen. Publiplus werd als on site assistence ingeschakeld. We waren verantwoordelijk voor de grafische communicatie van OVAM tijdens de Green Deal Circulair Bouwen.

KLANT:

WEBSITE: vlaanderen-circulair.be

Mockup-Magazine-Uitnodiging

Branding

De Kick-off van Circulair Bouwen

Publiplus werd ingeschakeld om OVAM grafisch te ondersteunen tijdens de voorbereiding van het eerste grote evenement voor de Green Deal Circulair Bouwen. Zo werden alle deelnemende bedrijven die betrokken waren bij het circulair bouwen op een pancarte geplaatst. Deze pancarte werd tijdens het evenement gesigneerd door alle aanwezige bedrijven.

STORYTELLING

Duidelijk presentatiemateriaal

In functie van het kick-off event bood Publiplus de nodige ondersteuning door middel van duidelijk presentatiemateriaal. De presentatie die tijdens het event door de sprekers werd gebruikt, droeg bij tot het succes van de kick-off van Green Deal Circulair Bouwen. Daarnaast hadden we voor de wereldconferentie World Resources Forum OVAM ondersteunt met duidelijk videomateriaal die werd afgespeeld bij elk project.

Mockup-Magazine-Uitnodiging
Mockup-Pancarte

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TOP