Plunge Pool

Wil je een plek in uw tuin om af te koelen en te ontspannen en wil je dit op een compacte en duurzame manier doen; dan is een Plunge Pool de oplossing bij uitstek. Een nieuw concept in België daar hoort een nieuwe huisstijl en website bij. Voorafgegaan van een marketingplan om hen op de kaart te zetten.

KLANT:

WEBSITE: Plunge-pool.be

STORYTELLING & branding

Geen water is te diep.

Een nieuw concept op de Belgische markt neerzetten? Plunge Pool klopte daarvoor bij Publiplus aan. Na een grondig onderzoek ontstond een huisstijl. De basiskleur van het logo is zwart en wit, met het kleuraccent in de baseline die wordt doorgetrokken doorheen de huisstijl. De baseline “live small think big” is in samenspraak gekozen. En omschrijft perfect waarvoor Plunge Pool staat.

Plunge-pool-Publiplus
Plunge-pool-Huisstijl
Plunge-Pool-auto
Plungepool-photoshoot-website
Plungepool-fotografie
Plungepool-photoshoot

BRANDING

Een heldere fotoshoot.

Mooie beelden voor op website? Wat we zelf doen, doen we beter! Publiplus hield een fotoshoot bij Plunge Pool in hun toontuin. Deze foto’s werden gebruikt voor on- en offline uitwerkingen.

Traffic

Een informatieve website.

Voor Plunge Pool bouwden we een frisse website. Het is een informatieve website waarvoor we ook eigengemaakte iconen gebruiken. Daarnaast hebben we ook een Facebook en Google campagne opgesteld en zorgen wij ook voor de nieuwsbrieven.

Plungepool-website

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TOP