Soria Bel

Soria Bel gebruikt enkel planten van de hoogste kwaliteit voor de productie van hoogwaardige plantenpreparaten. Publiplus kreeg als taak Soria Bel op de Belgische kaart te zetten. Van rebranding tot website en social media campagnes.

KLANT:

WEBSITE: soriabel.be

WEBSITE

Geoptimaliseerde website met productfilter

Voor Soria Bel bouwden we een knappe website met productfilter.  Op www.soriabel.be vind je al hun biologisch geteelde supplementen, preparaten en voeding. Je leest er interessante artikels en kan je ook inschrijven op hun maandelijkse nieuwsbrief. Om de website en de online vindbaarheid te versterken, voorzien we ook Google advertising.

Soria-Bel-Webdevelopment
Soria-Bel-Website-Webdesign
Webdevelopment-by-publiplus
Soria-Bel---Marketingboek
Window sign mockup in a shop
Window sign mockup in a shop
Naamkaartje-Soria-Bel

Branding

Huisstijl en stationary

De huisstijl van Soria Bel was niet meer up to date. Daarom gaven we het logo en kleuren opnieuw leven. Na het opfrissen van het logo volgde de rest van de huisstijl. Van naamkaartjes tot stickers, van e-mail tot presentatie. Ook werden de doelen van Soria Bel bepaald in een uitgebreid marketingboek.

SOCIAL MEDIA

Een social media boost

We mochten hen ook de social media uit handen nemen, zodat het team van Soria Bel zich nog beter kan toeleggen op waar zij goed in zijn: je gezondheid op een natuurlijke manier ondersteunen. Door te adverteren op producten en naam is de online zichtbaarheid en bezoekers op de website van Soria Bel enorm hard gestegen.

Soria-Bel---Instagram
Soria-Bel-Facebook
Soria-Bel-Post
TOP