Testa Rossi Diegem

Testa Rossi serveert heerlijke Italiaanse gerechten aan de rand van Diegem. Zaakvoerster Murielle is al van kleins af aan verliefd op Italië. In 1996 opende zij haar eigen zaak. Zoveel jaren later was het tijd om de off- en online communicatie eens op te frissen. Zie hieronder het – in alle bescheidenheid – het mooie resultaat.

MERKSTRATEGIE

Buoni risultati.

Zoals je misschien al opgevallen is, doen we reeds de communicatie van Testa Rossi Vilvoorde. Enkele maanden later kwam Murielle, zus van de uitbater van Testa Rossi Vilvoorde, op onze deur kloppen. Aangezien ze de resultaten van campagne van haar broer ondervond, was ze ook geïnteresseerd in een samenwerking met Publiplus. Na het marketingplan volgde er als eerste een opfrissing van haar huisstijl.

Mockup-testarossi
Testa-Rossi-Diegem-20

Grafische ondersteuning

Italiaanse finesse.

Testa Rossi Diegem heeft een heel uitgebreide menu om deze duidelijk over te brengen en om de authenticiteit weer te geven, kozen we voor een krant. Het menukaart design is gebaseerd op een oude krant, wat past in het karaktervolle interieur. Er wordt subtiel gebruik gemaakt van kaders en illustraties. Murielle, de zaakvoerster, verkoos ook een aparte dessertkaart zodat ze niet telkens opnieuw de hele menukaart moest presenteren.

Branding

Fotoshoot met een stralende lach

Testa Rossi Diegem is een bekende naam in regio Diegem. Maar dat geldt niet alleen, online zichtbaarheid is inmiddels ook een vereiste voor elke ondernemer. Er werd een overzichtelijke website op maat gemaakt. Uitgewerkt in meerde talen en goede SEO. Ook werd Tablebooker en de menukaart geïntegreerd en Social Media geactiveerd. Na opvallend meer reservaties, gaat Testa Rossi Diegem een mooie marketinggerichte toekomst tegemoet!

Testa-Rossi-Diegem-Publiplus
TOP