Testa Rossi

Hedendaagse Italiaanse keuken, zalige wijnen en gezellig ontspannen in een markant gebouw, daar staat Testa Rossi voor. Eigenaar Alain is altijd druk in de weer, hij is een man die van aanpakken weet. Maar je kan niet in alles gespecialiseerd zijn, dus zocht hij een betrouwbare partner die zijn online marketing in handen kon nemen. Dat werd Publiplus.

MARKETING

Gekende naam - nieuwe look

Testa Rossi is als Italiaans restaurant al langer gekend in Vilvoorde en ver daarbuiten, maar het mocht toch nog wat meer zijn. Om een extra boost aan een gevestigde waarde te realiseren heb je een goed plan én een professionele partner nodig. En dat had Alain, de goedlachse eigenaar van Testa Rossi snel begrepen. Intensieve gesprekken met Publiplus hebben snel geleid tot een boeiende samenwerking. Vanaf nu leiden alle wegen niet naar Rome, maar naar Testa Rossi in Vilvoorde.

Testa-Rossi-Instagram
Testa-Rossi-website
Testa-Rossi-App
Testa-Rossi-Take-Away

Merkstrategie

Uitgekiend marketingtraject

Het hele communicatiepakket werd onder de loep genomen. Een duidelijk gefaseerde marketingaanpak ging van start: de gekende menu-bijbel van het restaurant kreeg een waardige, moderne opvolger. Een nieuw, fris en stijlvol logo en bijpassend drukwerk kregen vorm, de nieuwe, gebruiksvriendelijke en én mooie website vertelt je meer over Testa Rossi, een efficiënt online reservatiesysteem helpt je snel aan een culinaire belevenis.

Testa-Rossi-team fotografie

TRAFFIC

Web & social media

In een wereld waar je gasten voor het grootste gedeelte van de dag online zijn, is het van belang dat je zaak er ook online uitspringt. Voor Testa Rossi werd de website in een fris kleedje gestoken en gevuld met actuele informatie en leuke blogposts. Een klantvriendelijk online reservatiesysteem werd opgezet en op de diverse socialemediaplatformen verschijnen dagelijks posts rond al het lekkers dat er bij Testa Rossi te vinden is.

BRANDING

Huisstijl

Een fris en stijlvol nieuw logo verschijnt sinds kort op alle drukwerk van de zaak. Handige visitekaartjes, praktische uithaal-menukaarten, gegeerde geschenkbonnen …. elk extern communicatiemiddel draagt dezelfde stijlvolle Testa Rossi-stempel.

TOP