Publiplus heeft groot nieuws!

Publiplus heeft groot nieuws!

Het zit in onze genen om innovatief te zijn en de huidige trends nauwlettend te volgen. Om onze ambities qua groei & service te optimaliseren worden er hier intern enkele belangrijke wijzigingen doorgevoerd.

In de loop van dit jaar zal de naam Publiplus veranderen in PIXELL. De naam PIXELL was bij sommigen al gekend en staat trouwens al een tijdje mee op al onze officiële documenten.

Veel pixels bij elkaar vormen samen een (digitaal) beeld. Veel creatieve opdrachten voor diverse klanten maken samen PIXELL, een multidisciplinaire ploeg met nu & binnenkort nieuwe enthousiastelingen.

PIXELL – een totaalbeeld met nieuwe gezichten.

De lopende samenwerkingen blijven uiteraard behouden en zullen/kunnen indien nodig verder worden geoptimaliseerd.
We hebben bij deze oefening al onze processen verder onder de loep genomen. Dit resulteerde in enkele verschuivingen. Lynn, Manon & Eline gaan elders nieuwe uitdagingen aan. Wij bedanken hen voor de aangename samenwerking en wensen hen succes in de verdere uitbouw van hun dromen.

Binnenkort zal je kennis maken met enkele nieuwe medewerkers waaronder Indy, Matti, Michiel, Thomas, Caroline, Dorien, Lise, Jef, Gil, Gertjan, … Zoals je kan zien hebben we ons team uitgebreid en verstevigd met extra expertise om PIXELL, en bij uitbreiding jouw bedrijf, nog beter te positioneren in een snelgroeiende en boeiende markt. Ook blijven we ernaar streven om jullie een uitmuntende service te blijven bieden.

Concreet – 1 centraal e-mailadres

Vanaf heden worden alle vragen rond projecten gecentraliseerd onder het mailadres onthaal@pixell.be. Aansluitend wordt een accountmanager/expert toegewezen die indien nodig met jou contact opneemt.

1 centraal telefoonnummer ipv WhatsApp

We verstaan dat apps zoals Whatsapp eenvoudige tools zijn om snel te communiceren, maar om al die informatie efficiënt bij de juiste personen te krijgen geven we de voorkeur aan één centraal telefoonnummer, het vertrouwde vaste nummer 015/63.08.64 of één centraal mailadres onthaal@pixell.be. Tijdens kantooruren worden alle ontvangen berichten intern doorgestuurd naar de juiste dienst/persoon/project. We geven de voorkeur aan het werken met e-mail, Slack, Teams en de klassieke telefoon.

Dringende vragen of verzoeken

Onze diensten stoppen uiteraard niet na de kantooruren! Websites kennen geen weekend, advertenties stoppen niet op vrijdagavond, … .

  • Je kan nog steeds bellen naar onze supportlijn op 015/63.08.64. Spreek jouw boodschap/vraag in.
  • Of via e-mail aan support@pixell.be

We beoordelen de urgentie en nemen aansluitend actie.

Nog meer weten? 😊

We zijn steeds een communicatiebureau met ‘personal touch’ geweest en dat willen we blijven voor de volle 100%. Je blijft uiteraard steeds welkom bij ons op kantoor voor een gezellige babbel. Dus mochten er nog vragen zijn of nieuwe opportuniteiten, aarzel niet om ons te contacteren.

Wij, David & Arno, maken graag ‘kwali-tijd’ voor jou vrij.

Zin om samen te werken?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waar wij jou mee
kunnen helpen →

Ontvang maandelijks
onze nieuwsbrief →