Publiplus maakt
straffe websites!

Heb je nood aan een nieuwe website of een update van je huidige? Wij maken jouw website volledig op maat. Een website die niet alleen mooi is, maar ook kan tonen wie jullie zijn en converties genereert!

Reviews bekijken →

Jouw merkbeleving
onze know-how

Met meer dan 15 jaar ervaring, slagen wij erin om na een eerste gesprek te achterhalen waar jij nood aan hebt.

Wij zorgen ervoor dat jouw website volledig past bij je visuele identiteit.

Dat bezoekers graag op je website vertoeven, informatie vinden of aangezet worden om iets van je te kopen.

Wat je mag
verwachten

Met de juiste website, wordt jouw dienst of product op Google gevonden door de juiste mensen en krijg jij jouw verhaal verteld!

Zelf aanpasbaar

Een WordPress website die mee
groeit met jouw bedrijf

Persoonlijke aanpak

Wij zijn een team dat voor jou klaar staat met vlotte communicatie

Onderhoud

Updates, beveiliging, nieuwe functies & wijzigingen

Scoren in Google

Wij zorgen ervoor dat jouw website vindbaar is door ijzersterke SEO

Volledig op maat

Een website is jouw online etalage. Wij ontwerpen hem van scratch!

Custom Development

Extra functionaliteiten? Vraag het, wij maken het!

Recente website projecten

Ontdek meer projecten →

Wat kost dit
plaatje nu?

Zoveel als nodig, maar zeker ook niet meer dan nodig. Dat de kosten hier afhangen van al je eisen, is meer dan logisch. Maar uiteraard begrijpen we dat je toch nieuwsgierig bent naar het kostenplaatje.

Wel, bij ons heb je al een professionele website voor € 4,950. Met ondersteuning van € 996/jaar.

Voor meer uitgebreide websites, bekijken we samen wat we kunnen doen in alle transparantie en met een duidelijke offerte.

Maar goed nieuws! Door een goed werkende website, haal je hopelijk snel meer conversies binnen. Op die manier betaalt deze investering zichzelf snel terug. Jouw ROI is dan ook een van onze doelen bij het bouwen van de site!

Website klaar! What’s next?

Ondersteuning met persoonlijke aanpak!

Van zodra je website opgeleverd is en live staat start het online verhaal naar meer conversies (klanten). Hier bieden wij standaard een volledige ondersteuning met persoonlijke service. 90% van ons cliënteel kiest voor deze service.

Het ondersteunen van je bedrijf online met een goede frequentie is van cruciaal belang om je visibiliteit optimaal te houden (je plaats op Google). Dit gaat van technische ondersteuning, advies tot kleine aanpassingen tekstueel of grafisch. Zo passen we regelmatig pop-ups met vakantiedagen, feestdagen of nieuwe foto’s bij klanten. Kortom, wij zijn je online verlengstuk en partner in crime! Deze service is standaard € 996 per jaar en bevat heel wat ondersteuning.

Zo ben je steeds zeker van een goed werkende website met ondersteuning.

Kom gerust eens langs dan geven wij de aandacht die jij en je merk verdienen.

Ik hoor je al denken, wij hebben natuurlijk makkelijk spreken, helemaal akkoord. Maar je hoeft niet enkel ons te geloven! Bekijk even hoe onze klanten er zelf over denken. Méér dan 100 ondernemers gingen je al voor.

“David, Arno en hun team verzorgen voor ons bedrijf de website, publiciteit, kleding, etc. Zij denken goed mee na en komen zelf met toffe ideeën. Bij de minste vragen kunnen wij steeds bij hen terecht. Een aanrader om je publiciteit naar een hoger niveau te tillen, en je bedrijf in het oog te laten springen.”

Jonas – MechelAir

Heel fijn om samen te werken met Publiplus. Ze nemen de tijd en aandacht om je product en noden te leren kennen. Steeds een correcte communicatie, snelle dienstverlening, kortom top! Keep up the good work!

Lana – Lauwers Ceramics

“Super vriendelijk, top kwaliteit en hele vlotte service! Ik ben zeer blij met het eindresultaat. Altijd vlot te bereiken en zeer behulpzaam. Ze hebben echt geluisterd naar wat ik graag zie en de tijd genomen om te weten te komen wat ik wil om zo tot een subliem logo te komen. Dankjewel PUBLIPLUS!”

Kim – Keep it Moving

“We werken ondertussen al 2 jaar met Publiplus en we kunnen altijd bij hen terecht met al onze opdrachten en vragen. Bovendien zijn ze ook heel snel in hun service. Leuke samenwerking!”

Annick – Best Matic

“Hebben de volledige re-branding van onze praktijk gedaan van website, logo tot papieren bekertjes, balpennen en het ontwerp van een gevelvullende bestickering die een absolute eyecatcher is! Steeds goed bereikbaar en open voor dialoog. Topbedrijf!”

Tom – Dental office Puurs

“Vanaf de eerste afspraak voelde ik dat ik met een ervaren bedrijf te maken had. David en zijn team kennen hun vak en lieten ruimte voor mijn persoonlijke voorkeuren. Na slechts enkele goede gesprekken werd er een nieuwe strategie en huisstijl op tafel gelegd. Die op het lijf van Testa Rossi is geschreven: vernieuwend, maar de oude waarde en de kwaliteit waren bewaard gebleven.”

Alain – Testa Rossi Vilvoorde