Publiplus maakt
IMPACT!

Heb je nood aan een nieuwe website of een update van je huidige? Wij maken jouw website volledig op maat. Een website die niet alleen mooi is, maar ook kan tonen wie jullie zijn en converties genereert!

Reviews bekijken →

Jouw merkbeleving
onze know-how

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak, zijn we er meester in om na een eerste gesprek precies te begrijpen wat jij nodig hebt.

Wij zorgen ervoor dat jouw website volledig past bij je visuele identiteit.

We streven ernaar dat bezoekers graag op jouw website vertoeven, daar de informatie vinden die ze zoeken of zelfs aangespoord worden om iets bij jou aan te schaffen.

Wat je mag
verwachten

Met de juiste website wordt jouw product of dienst door de juiste doelgroep gevonden en krijg jij de kans om jouw verhaal te vertellen!

Zelf aanpasbaar

Een website die altijd mee
groeit met jouw bedrijf

Persoonlijke aanpak

Wij zijn een team dat voor jou klaar staat met vlotte communicatie

Onderhoud

Updates, beveiliging, nieuwe functies & wijzigingen

Scoren in Google & Bing

Wij zorgen ervoor dat jouw website vindbaar is door ijzersterke SEO

Volledig op maat

Een website is jouw online etalage. Wij ontwerpen hem van scratch!

Custom Development

Extra functionaliteiten? Vraag het, wij maken het!

Recente website projecten

Ontdek meer projecten →

Wat kost dit
plaatje nu?

Zoveel als nodig, maar zeker niet meer dan noodzakelijk. Het is logisch dat de kosten afhankelijk zijn van al je eisen. Maar we begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar het kostenplaatje. Wel, bij ons heb je al een professionele website, aangepast aan de laatste trends en snelheden, voor €4.999, inclusief jaarlijks management van €999.

Elke website is uniek, net als elke onderneming. We streven ernaar ons te onderscheiden door impact te maken, wat we niet alleen in onze naam dragen. De prijzen kunnen daarom variëren, maar vanaf het eerder genoemde bedrag bieden we een unieke ervaring met impact. Voor uitgebreidere websites bekijken we samen wat mogelijk is, in alle openheid en met een duidelijke offerte.

Goed nieuws! Een goed functionerende website brengt hopelijk snel meer conversies met zich mee. Op die manier betaalt deze investering zichzelf snel terug. Jouw Return on Investment (ROI) is een van onze doelen bij het bouwen van de site! Alleen zo kunnen we samen impact maken!

Website klaar! What’s next?

Persoonlijk management!

Zodra jouw website is opgeleverd en live staat, begint het online verhaal gericht op meer conversies (klanten) en zichtbaarheid. Standaard bieden wij volledige ondersteuning met persoonlijke service en een hoge snelheidsgarantie. Het is dan ook geen verrassing dat 90% van ons cliënteel voor deze service kiest.

Het regelmatig ondersteunen van jouw bedrijf online is van cruciaal belang om jouw zichtbaarheid optimaal te behouden (je positie op Google en/of Bing). Dit omvat technische ondersteuning, advies en kleine tekstuele of grafische aanpassingen. We passen bijvoorbeeld regelmatig pop-ups aan met vakantiedagen, feestdagen of nieuwe foto’s van klanten. Kortom, wij zijn jouw online partner! Deze service begint al vanaf €999 per jaar en biedt uitgebreide ondersteuning.

Met deze service ben je altijd verzekerd van een goed functionerende website met de juiste ondersteuning.

Kom gerust eens langs dan geven wij de aandacht die jij en je merk verdienen.

Ik hoor je al denken, wij hebben natuurlijk makkelijk spreken, helemaal akkoord. Maar je hoeft niet enkel ons te geloven! Bekijk even hoe onze klanten er zelf over denken. Méér dan 100 ondernemers gingen je al voor.

“David, Arno en hun team verzorgen voor ons bedrijf de website, publiciteit, kleding, etc. Zij denken goed mee na en komen zelf met toffe ideeën. Bij de minste vragen kunnen wij steeds bij hen terecht. Een aanrader om je publiciteit naar een hoger niveau te tillen, en je bedrijf in het oog te laten springen.”

Jonas – MechelAir

Heel fijn om samen te werken met Publiplus. Ze nemen de tijd en aandacht om je product en noden te leren kennen. Steeds een correcte communicatie, snelle dienstverlening, kortom top! Keep up the good work!

Lana – Lauwers Ceramics

“Super vriendelijk, top kwaliteit en hele vlotte service! Ik ben zeer blij met het eindresultaat. Altijd vlot te bereiken en zeer behulpzaam. Ze hebben echt geluisterd naar wat ik graag zie en de tijd genomen om te weten te komen wat ik wil om zo tot een subliem logo te komen. Dankjewel PUBLIPLUS!”

Kim – Keep it Moving

“We werken ondertussen al 2 jaar met Publiplus en we kunnen altijd bij hen terecht met al onze opdrachten en vragen. Bovendien zijn ze ook heel snel in hun service. Leuke samenwerking!”

Annick – Best Matic

“Hebben de volledige re-branding van onze praktijk gedaan van website, logo tot papieren bekertjes, balpennen en het ontwerp van een gevelvullende bestickering die een absolute eyecatcher is! Steeds goed bereikbaar en open voor dialoog. Topbedrijf!”

Tom – Dental office Puurs

“Vanaf de eerste afspraak voelde ik dat ik met een ervaren bedrijf te maken had. David en zijn team kennen hun vak en lieten ruimte voor mijn persoonlijke voorkeuren. Na slechts enkele goede gesprekken werd er een nieuwe strategie en huisstijl op tafel gelegd. Die op het lijf van Testa Rossi is geschreven: vernieuwend, maar de oude waarde en de kwaliteit waren bewaard gebleven.”

Alain – Testa Rossi Vilvoorde