Is een one-pager iets voor jouw onderneming?

Niet iedereen heeft een uitgebreide website nodig. Toch is het belangrijk online aanwezig te zijn. Misschien is een One-page website echt iets voor jouw onderneming! Wat is een one-pager? Heel letterlijk een website met één pagina.

Reviews bekijken →

De voordelen van
een one-pager!

Draaien de zaken goed maar komen steeds dezelfde vragen terug? Wij ontlasten onnodige telfoontjes en zetten alle nodige informatie op jouw one-pager.

Klanten vinden alles heel eenvoudig. Van openingsuren tot prijzen of wat jou bedrijf doet. Ze hoeven niet door te klikken voor informatie want dankzij Facebook en Instagram is scrollen weer helemaal terug! 

Voor een startende onderneming of een eenmanszaak is een website een dure investering. Bij ons heb je al een professionele one-pager voor €595/jaar. Een pak goedkoper dus dan een standaard website. Dit is incl. domeinnaam (.be) en  hosting. Exclusief e-mail.

In de prijs inbegrepen zit ondersteuning met ene persoonlijk contact. Zo kan je kleine aanpassingen eenvoudig doorgeven en hoef je zelf niet te sukkelen met invoeren van teksten en beelden. Dus ben je gesloten, heb je een nieuwe foto, nieuw tekstje, veranderen je openingsuren, … Stuur het even door. Het zit er allemaal mee in. Tot een max. van 30min./maand.

Ben je een startende ondernemer en weet je nog niet helemaal waar je naar toe wil, dan is een one-pager echt iets voor jou. Blijf je groeien? Nadien kunnen we jouw website omschakelen naar grotere website met meerdere pagina’s

Wat je mag
verwachten

Met de juiste one-pager, wordt jouw dienst of product op Google gevonden door de juiste mensen en krijg jij jouw verhaal snel verteld!

Responsive one-pager

Een WordPress website die mee groeit met jouw bedrijf

Persoonlijke aanpak

Wij zijn een team dat met plezier voor jou klaar staat!

Onderhoud

Updates, beveiliging, nieuwe functies & wijzigingen

Scoren in Google

Wij zorgen ervoor dat jouw one-pager vindbaar is in Google

5 blokken op maat

Keuze uit: openingsuren, info, prijzen, over ons, reservatie, …

Meer is altijd mogelijk

Wilt u meer pagina’s? Wij bouwen je one-pager om tot een website.

Recente one-pagers

Ontdek meer projecten →

Wat kost een totale
website dan?

Zoveel als nodig, maar zeker ook niet meer dan nodig. Dat de kosten hier afhangen van al je eisen is meer dan logisch maar wij begrijpen dat je graag een idee had van het kostenplaatje. Bij ons heb je al een professionele website voor € 4.950. Met ondersteuning van €996/jaar.

Voor meer diepgaande websites, kunnen de kosten natuurlijk verder oplopen. Maar goed nieuws! Door een goed werkende website, haal je hopelijk snel meer converties binnen. Op die manier betaald deze investering zichzelf snel terug. Jouw ROI is dan ook een van onze doelen bij het bouwen van de site!

Kom gerust eens langs dan geven wij de aandacht die jij en je merk verdienen.

Ik hoor je al denken, wij hebben natuurlijk makkelijk spreken, helemaal akkoord. Maar je hoeft niet enkel ons te geloven! Bekijk even hoe onze klanten er zelf over denken. 124 ondernemers gingen je al voor.

“David, Arno en hun team verzorgen voor ons bedrijf de website, publiciteit, kleding, etc. Zij denken goed mee na en komen zelf met toffe ideeën. Bij de minste vragen kunnen wij steeds bij hen terecht. Een aanrader om je publiciteit naar een hoger niveau te tillen, en je bedrijf in het oog te laten springen.”

Jonas – MechelAir

Heel fijn om samen te werken met Publiplus. Ze nemen de tijd en aandacht om je product en noden te leren kennen. Steeds een correcte communicatie, snelle dienstverlening, kortom top! Keep up the good work!

Lana Lauwers Ceramics

“Super vriendelijk, top kwaliteit en hele vlotte service! Ik ben zeer blij met het eindresultaat. Altijd vlot te bereiken en zeer behulpzaam. Ze hebben echt geluisterd naar wat ik graag zie en de tijd genomen om te weten te komen wat ik wil om zo tot een subliem logo te komen. Dankjewel PUBLIPLUS!”

Kim

“We werken ondertussen al 2 jaar met Publiplus en we kunnen altijd bij hen terecht met al onze opdrachten en vragen. Bovendien zijn ze ook heel snel in hun service. Leuke samenwerking!”

Annick – Best Matic

“Hebben de volledige re-branding van onze praktijk gedaan van website, logo tot papieren bekertjes, balpennen en het ontwerp van een gevelvullende bestickering die een absolute eyecatcher is! Steeds goed bereikbaar en open voor dialoog. Topbedrijf!”

Tom – Dental office Puurs

“Professioneel bedrijf die meer dan een meerwaarde kan betekenen voor elk bedrijf zelfstandigen incluis. Ik zou het kunnen omschrijven als "Hun job is uw toekomst".”

Hugo