Huisstijl Communicatiebureau Mechelen Publiplus

Publiplus biedt een breed spectrum aan creatieve en technische vaardigheden in zowel on- als offline communicatie. Met ons heb je één aanspreekpunt voor al je communicatie. Handig, toch?

Ooit een hobby, nu een bedrijf met een sterk team en klanten in binnen- en buitenland, dat is Publiplus. En we hebben zin in nog meer, dus halen we elke dag het beste uit onszelf om te bouwen aan een succesvolle toekomst voor onze klanten.

David J.

Bestuurder – Marketing – Sales

David is als zaakvoerder erg ambitieus en de echte aanvoerder van het team. Zowel op de werkvloer maar ook als papa van drie.

Arno D.D.

Bestuurder – Development

In zijn vrije tijd gaat hij als basketter steeds voor de winst met 3-punters. Die lijn trekt hij ook door in zijn passie voor Publiplus. Arno vangt de telefoon op en zal jouw projecten in goede banen leiden.

Caroline T.

Copywriting – Social media

Caroline tovert straffe teksten uit haar toetsenbord. Heeft ze inspiratie nodig, dan is een wandeling met haar kindjes steeds de juiste uitkomst.

Lynn M.

Frontend developper – Webshop/Website

Als echte reiziger surft Lynn ook graag op het internet. Dat doet ze op de golven van webdesign en website-ontwikkeling.

Ria S.

Creative Consultant

Even groot als de liefde voor haar hond is Ria’s sociale netwerk. Haar talent is communicatie daardoor is ze de steunpilaar van Publiplus.

Tom S.

Google expert

Tom levert topwerk en dat liefst zo efficiënt  mogelijk. Hij is wel degelijk de grootste fan van Google die er is!

Sofie L.

Graphic Designer

Sofie is de rust zelve, houdt van lange wandelingen, illustreren en vind steeds de perfecte balans tussen kleur & vormgeving.

Ons leren kennen? Kom eens op de koffie.