Het gaat hier niet over ons, maar over jou!

Bij Publiplus draait alles om jou en jouw unieke verhaal. Ons avontuur begon in 2006, toen zaakvoerder David Jacobs met een sprankelende visie en ontembare ambitie zijn droom van een eigen agency tot leven bracht. In een bescheiden kantoor, met slechts één verdwaald bureautje, ontkiemde het zaadje van Publiplus. Maar door de jaren heen groeide dit zaadje uit tot een bloeiend bedrijf, met getalenteerde teamleden en een scala aan tevreden klanten, zowel in eigen land als over de grenzen heen.

In 2020 sloot medezaakvoerder Arno De Decker zich aan bij David aan het roer, waardoor het bedrijf niet alleen groeide in omvang, maar ook in kracht en expertise. Samen leiden zij een gedreven team & partners, dat elke dag weer streeft naar uitmuntendheid en innovatie. Onze persoonlijke aanpak zit in ons DNA verweven. We geloven in échte verbindingen, in luisteren naar jouw behoeften en het creëren van oplossingen die perfect aansluiten bij jouw visie en doelen.

Bij Publiplus ben je geen nummer, maar een partner. We investeren in duurzame relaties, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en wederzijds respect. Ons doel? Jouw bedrijf naar nieuwe hoogten stuwen, met creatieve oplossingen die écht werken. Dus laten we samen connecten, brainstormen en bouwen aan jouw succesverhaal. Want bij Publiplus geloven we in de kracht van samenwerking.

Kom gerust eens langs dan geven wij de aandacht die jij en je merk verdienen.

Zin om samen te werken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar wij jou mee
kunnen helpen →

Schrijf je in op onze
nieuwsbrief ↓