Huisstijl Communicatiebureau Mechelen Publiplus

Publiplus biedt een breed spectrum aan creatieve en technische vaardigheden in zowel on- als offline communicatie. Met ons heb je één aanspreekpunt voor al je communicatie. Handig, toch?

Over-ons-Publiplus

Ooit een hobby, nu een bedrijf met een sterk team en klanten in binnen- en buitenland, dat is Publiplus. En we hebben zin in nog meer, dus halen we elke dag het beste uit onszelf om te bouwen aan een succesvolle toekomst voor onze klanten.

David J.

Zaakvoerder – Marketing – Sales

David is als zaakvoerder erg ambitieus en de echte aanvoerder van het team. Zowel op de werkvloer maar ook als papa van drie.

Gertjan V.

Project Manager – Sales

Een echte voetballer zowel op het veld als online. Gertjan vangt ook de telefoon op en zal jouw projecten in goede banen leiden.

Annelies V.S.

Graphic Designer – E-mail marketing

Annelies is de rust zelve en zoekt de perfecte balans in het nemen van foto’s. Zij is fan van haar twee katjes en wij zijn fan van haar design.

Lynn M.

Online Marketeer – Frontend

Als echte reiziger surft Lynn ook graag op het internet. Dat doet ze op de golven van sociale mediacontent en website-ontwikkeling.

Ria S.

Creative Consultant

Even groot als de liefde voor haar hond is Ria’s sociale netwerk. Haar talent is communicatie daardoor is ze de steunpilaar van Publiplus.

Robby M.

Web Developer

Robby levert topwerk en dat liefst zo snel mogelijk. Wanneer hij geen website aan het coderen is, vind je deze snelle kerel in de fitness.

Jutta B.

Copywriting – Social media

Jutta tovert straffe teksten uit haar toetsenbord. Heeft ze inspiratie nodig, dan is een wandeling met de hond haar uitkomst.

Wij zijn opzoek!

Loop stage bij Publiplus

Op zoek naar een leerrijke, creatieve stageplek? Neem contact met ons op en vertel waarom jij de ideale persoon bent. Wij zijn benieuwd naar jou!

KLANTEN

We zijn enorm trots op het succes van onze klanten.

Ons leren kennen? Kom eens op de koffie.