Het ontstaan van Publiplus

Het ontstaan van Publiplus

Het echte ondernemersverhaal van David, zaakvoerder van Publiplus startte ergens in 2006

Al heel jong wist hij dat hij wou gaan ondernemen. Liefst in het vakgebied waar zijn passie lag, de grafische sector. Want zoveel was snel duidelijk. Het moest iets zijn waar hij kon schetsen, tekenen, creatief zijn en … helpen duidelijk te communiceren. Want praten is écht niet hetzelfde als communiceren. Bij dit laatste is structuur nodig. Een visie met de juiste toon en kleur.

Zijn eerste stappen in die richting zette hij als graficus/web designer in bijberoep. Terwijl hij ondertussen de broodnodige werkervaring opdeed in het ontwerp van standenbouw, administratie en marketing ondersteuning. De klant was er een van formaat. Het was een bekende doe het zelf bouwmarkt. Kortom in elke job vond hij wel een toepassing of uitlaatklep voor zijn passie. Namelijk bijdragen tot duidelijke en doeltreffende communicatie en dit ondersteund via grafische en/of digitale elementen.

Het stond in de sterren geschreven dat hij op een bepaald moment voluit de kaart ging trekken voor volledig zelfstandig ondernemerschap. En zo geschiedde. Zijn droom kreeg vorm. Er werd gehuurd, verhuisd, en in 2016 ging hij voluit voor zijn professionele droom.

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste balans te vinden tussen zelfstandig ondernemen en de ideale man/papa te zijn voor je gezin. Maar vandaag, een 3-tal jaar later, staat Publiplus toch al aardig op de kaart

In het nieuwe kantoor te Hombeek voelt David zich goed omringd door een sterk, jong en getalenteerd multidisciplinair team. Samen staan zij garant voor de unieke sprankelende Publiplus cocktail. Een cocktail waarover ondertussen meerdere tevreden klanten in binnen- en buitenland kunnen meespreken.

Het Publiplus verhaal is bijlange na dit niet uitgeschreven. Er is nog aardig wat creatief materiaal en dynamische energie in reserve om er nog meerdere hoofdstukken aan te breien. Hopelijk met u in de hoofdrol!

Kort samengevat: bij Publiplus starten we elke dag met veel goesting en energie om te bouwen aan een succesvolle toekomst voor onze klanten.

Zin om samen te werken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar wij jou mee
kunnen helpen →

Ontvang maandelijks
onze nieuwsbrief →