Anker Interieur is een klein familiebedrijf dat al je maatwerk ontwerpt, maakt en plaatst met de nodige zorgvuldigheid. Hun passie straalt uit in fantastische projecten. In 2015 werd dit klein familiebedrijf ontstaan onder de naam ‘FVH Interieur’. Een tijdje geleden mochten wij ze in een volledig nieuw jasje steken. We namen de website en sociale mediakanalen onder onze vleugels en er werd ook een volledige rebranding toegepast.

Wist je dat ‘Anker’ verwijst naar hun schippersfamilie? Daarnaast staat Anker ook voor thuiskomen, een hart en ziel voor de familie en voor gezamenlijke passies.

FVH in een nieuw jasje

Onze samenwerking met Anker Interieur was een totaalproject. Voor de overgang naar het nieuwe jasje zorgden wij voor een rebranding. Zo maakten we een nieuw logo, een nieuwe website en een nieuwe look op hun sociale media.

We vinden het belangrijk om de hele stijl eigen te maken aan het bedrijf en de wensen van de klant mee te nemen in het hele proces. Zo kozen we ervoor om het anker te verwerken in het logo en er zo een persoonlijke toets aan te geven. Hun branding kleuren worden doorheen alle kanalen mee doorgetrokken.

Drukwerk op maat van de klant

Wie nieuwe branding zegt, zegt ook nieuwe drukwerken. Om hun onderneming nog meer te laten opvallen, mochten wij dit familiebedrijf voorzien van persoonlijke werkkledij. Zo val je op en weet de klant meteen wie je bent.

Om ook het kantoor een persoonlijke touch te geven lieten we notitieboekjes drukken met hun logo en gegevens op. Dit komt professioneel over bij de klant en is ook gewoon een leuk hebbeding!

Zin om samen te werken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar wij jou mee
kunnen helpen →

Schrijf je in op onze
nieuwsbrief ↓