Authentage is een Belgische parel die op internationaal niveau producent en verdeler is van verlichting. Sinds een tweetal jaar kiezen zij voor Publiplus om hun te ondersteunen binnen het marketingluik. Met Authentage gaan we de landsgrenzen over naar Duitsland, Frankrijk en Kroatië. Een nieuw spectrum dat ons uitdaagt buiten onze grenzen te gaan.

Een geslaagde (in)druk

Ons paradepaard voor Authentage is met zekerheid de catalogus waar onze plussers bijna letterlijk bloed, zweet en tranen hebben ingestoken. In samenspraak met de klant  ontwierpen wij een volledige catalogus om het breed aanbod van Authentage overzichtelijk weer te geven in een knap drukwerk. Het vertrouwen van de klant geeft een extra boost om een tot in de puntjes uitgewerkt resultaat neer te leggen.

De B2B markt veroveren

Authentage kwam naar ons met een duidelijk doel. Hun aanbod wekte de interesse van zowel particulieren als bedrijven. Toch streefden ze ernaar de verkoop aan B2B klanten te gaan upgraden. We hebben de webshop grondig onder handen genomen en ook de landingspagina’s van de website werden geoptimaliseerd om meer leads te bekomen. Vandaag focussen we ons voor Authentage nog steeds op de B2B markt, maar dan vooral organisch door onder andere het gebruik van diverse sociale media kanalen.

Spectrum verbreden

We houden ervan uitgedaagd te worden door onze klanten om samen met hen nieuwe dingen te ontwikkelen. Zo zijn we voor Authentage aan de slag gegaan via Pinterest. Een ware uitdaging met een tot hiertoe zeer succesvol resultaat. Hun visie wordt zo nog breder op de online kaart gepint.

Zin om samen te werken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar wij jou mee
kunnen helpen →

Schrijf je in op onze
nieuwsbrief ↓