Een nieuw jasje voor Cobofisk: een onderneming die boekhouding naar een hoger niveau tilt.  Ze verbreden hun horizon van consultancy tot een waaier aan andere expertises. Cobofisk is niet je alledaagse boekhouder en dat brengen wij bij Publiplus voor hen naar buiten.

Marketing op maat

Publiplus geeft net zoals Cobofisk een betekenis aan de toekomst van bedrijven. Zij toveren met cijfers, terwijl wij dit doen met alles wat hun marketinghartje begeert. Van een geoptimaliseerde website tot boeiende content op sociale media en doelgerichte mailings. 

Wij maken voor elke klant marketing en communicatie op maat. We luisteren naar wat de klant bereiken wil en zetten dit om naar de praktijk met de juiste resultaten.

Een knappe website als uithangsbord

Een geoptimaliseerde, vernieuwde website dient voor Cobofisk als uithangbord van hun frisse blik op accountancy en fiscaliteit. De waarden die zij hun klanten willen meegeven, vertalen wij binnen alle facetten van hun website. Een goed navigerende website is essentieel om de juiste klanten tot bij jou te brengen.

Mailings & evenementen

Zin om samen te werken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar wij jou mee
kunnen helpen →

Schrijf je in op onze
nieuwsbrief ↓