Dental Office Puurs, voordien Boom, is een nieuwe tandartspraktijk in Puurs. Dental Office zijn huisstijl ging al flink wat jaren mee. Na hun verhuis naar Puurs was het tijd voor een opfrisbeurt. Het totaalconcept werd vernieuwd en trekt nu frisse aandacht. Wij, van Publiplus zorgde voor een rebranding van Aaaa tot Z.

Nieuwe locatie = Nieuwe start.

Dental Office Boom wordt Dental Office Puurs! Bij een nieuwe locatie hoort een nieuwe identiteit. Een rebranding kwam tot stand met in de startblokken een nieuw logo, gevolgd door een doordachte huisstijl met drukwerk en fotografie. Dental Office Puurs finisht met een mooi eindresultaat voor zowel offline en online communicatie.

Een huisstijl weerspiegelt het DNA van een bedrijf. De huisstijl van Dental Office Puurs wordt uitgewerkt op basis van hun organisatiedoelstellingen, doelgroep en voorafgaand marketingonderzoek.

Het logo werd gepersonaliseerd en geïnspireerd op de nieuwe locatie. De geometrisch letter krijgt een prominente rol in de huisstijl.

Fotoshoot met een stralende lach.

Dental Office Puurs heeft een eigen, nieuwe identiteit. Uiteraard horen daar nieuwe foto’s bij. Want door vergelijkbaar beeldmateriaal te gebruiken als dat van uw concurrent, onderscheidt uw bedrijf zich niet van de rest. Met goed beeldmateriaal kunnen we beter laten zien waar Dental Office Puurs voor staat en zo zien klanten ook waar ze terecht komen. Daarnaast zijn deze afbeeldingen verder te gebruiken voor content zowel off- als online.

Online uitblinken.

Naast een dynamische uitstraling was het doel om meer leads in Google te genereren. Een grondige analyse van de gebruikte zoektermen in Google ging dan ook vooraf aan het bepalen van de boomstructuur van de website.

Daarnaast werd er gronding aan de SEO gewerkt. Een goede optimalisatie vraagt tijd en ambitie, maar is bepalend voor de resultaten van uw website. Ook heeft Publiplus een Facebook-pagina opgezet maar deze wordt verder door de klant opgevolgd.

Zin om samen te werken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar wij jou mee
kunnen helpen →

Schrijf je in op onze
nieuwsbrief ↓