Een volledig nieuw jasje voor Finvisors! Een onderneming die zich focust op functies binnen de financiële sector. Bij gebrek aan persoonlijke en professionele begeleiding binnen deze sector, is dit bedrijf tot stand gekomen en helpt Finvisors mensen de juiste kandidatuur toe te wijzen of een bedrijf de geschiktste werknemer.

Online vacatures

Om hun expertises en aanpak beter op de markt te brengen, koos Finvisors voor een nieuwe en frisse website waar alles overzichtelijk en in verstaanbare taal wordt verteld. We maakten hun website strak en professioneel.

Een geslaagde (in)druk

Ook mocht onze graphic designer het logo vernieuwen. Het ontwerpproces van een logo begint met een duidelijk begrip van de waarden van het merk, het kiezen van kleuren en grafische elementen die passen bij de identiteit van het bedrijf. Zo kozen we ervoor om het logo strak te houden, dat ook doorgetrokken wordt in de website. Een herkenbaar logo als je het ons vraagt! Om hun bedrijf nog net dat ietsje meer te geven liet Finvisors ons ook enkele drukwerken uitvoeren. Zo maakten we pennen, kaftjes, tassen, placemats en visitekaartjes. Leuke hebbedingetjes als je het ons vraagt!

Zin om samen te werken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar wij jou mee
kunnen helpen →

Schrijf je in op onze
nieuwsbrief ↓