Lana Lauwers is een k(l)ei straffe meid uit Boom die sinds enkele maanden haar eigen zaak in handgemaakte keramiek heeft uitgebakken. Met een passie voor natuur en eenvoud bakt ze de mooiste collecties uit klei, die doorheen de tijd razend populair zijn geworden. Deze passie deelt ze maar al te graag met anderen tijdens haar workshops. Een plek waar klei centraal staat om samen iets moois te creëren en het hoofd even leeg te maken.

Leuk idee, wat nu?

Lana als succesvolle ondernemer met een vat vol ideeën en een gebrek aan tijd voor de volledige uitwerking, vond Publiplus als de juiste partner voor haar branding en marketing ondersteuning. Samen met Lana haar insteek, zijn wij aan de slag gegaan op vlak 

van branding, fotografie, sociale media opzet, drukwerken en de volledige opbouw van haar webshop. Daarnaast bieden wij binnen Publiplus ook telkens een luisterend oor en een helpende hand voor advies en ondersteuning waar nodig.

Uitgewerkte branding tot in de puntjes

Voor Lana Lauwers Ceramics voerden we onder andere een volledige branding uit met bijhorende drukwerken, zo gek als je ze kan bedenken. Zo maakten we bestickering voor haar garage, t-shirts voor op de werkvloer, stempels voor in het kleiwerk en naamkaartjes, allen om de buitenwereld te tonen wie Lana Lauwers is en waarom ze dient gezien te worden. Sindsdien kent het overweldigend succes van Lana geen einde en ziet de toekomst er rooskleiig uit.

Zin om samen te werken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar wij jou mee
kunnen helpen →

Schrijf je in op onze
nieuwsbrief ↓