De twee PŌWervrouwen Julie en Laura kwamen een tijdje geleden met het idee een gezond drankje boordevol vitaminen, dat dient als volwaardige eiwitrijke vegansnack op de markt te lanceren. Wij hebben hun tijdens de opstart ondersteund in de plaatsing van hun product op de Belgische markt, en dan vooral als het gaat over online marketing.

Hoe hebben we dit naar buiten gebracht?

Met een sterk idee komen is PŌWer tonen, het op de juiste manier naar buiten brengen is goud waard! En voor de startende ondernemer zoals Laura en Julie vaak heel uitdagend. Daarom maken wij bij Publiplus er ons hoofddoel van om onze klanten hun wensen zo goed mogelijk naar de werkelijkheid te verplaatsen.

Dit doen we voornamelijk door onze klanten een all round service aan te bieden waarbij we het een absolute must vinden om regelmatig samen rond de tafel te kruipen. Op deze manier weten wij exact wat ons te doen staat, zodat onze klant met een gerust gevoel de marketing aan ons kan overdragen.

Publiplus at your service!

We hebben PŌW vooral ondersteund bij de opbouw van hun merk, om hun daarna vrij te laten experimenteren. Ons team werkte nauw samen om voor PŌW een mooie, goedwerkende en vooral gebruiksvriendelijke webshop te bouwen. Daarnaast kunnen we zo goed als alles wat we voor PŌW hebben mogen verwezenlijken, klasseren onder online marketing. Zo hebben we geholpen bij de eerste aanzet van onder andere hun sociale media kanalen, advertentiecampagnes en e-mailmarketing.

Zin om samen te werken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar wij jou mee
kunnen helpen →

Schrijf je in op onze
nieuwsbrief ↓