Welkom bij UNIK, voorheen bekend als Scholengroep 9. Wij hebben het genoegen gehad om deze transformatie mogelijk te maken door het bedenken van hun nieuwe naam en het vormgeven van een fris logo en een eigentijdse huisstijl die zowel intern als extern consistent wordt toegepast. De samenwerking met de verschillende scholen en besturen was een uitdaging, maar met onze expertise hebben we samen een passende branding gevonden die de volledige lading dekt.

Digitale vernieuwing

Naast de rebranding hebben we ook een nieuw digitaal platform gecreëerd, waardoor iedereen eenvoudig zijn weg digitaal terug kon vinden. Onze doelgerichte aanpak en nauwe samenwerking hebben ervoor gezorgd dat UNIK nu een helder en herkenbaar merk is, zowel offline als online. 

We zijn trots op de rol die we hebben gespeeld in het helpen van UNIK om hun identiteit te versterken en hun boodschap effectief over te brengen aan hun publiek.

Iets heels UN!(e)K

Hartelijk dank aan Patricia Van Eekenrode en haar team voor de fantastische samenwerking! Jullie toewijding en creativiteit hebben geleid tot een prachtig resultaat waar we trots op zijn. Het was een waar genoegen om met jullie samen te werken aan dit project.

Zin om samen te werken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar wij jou mee
kunnen helpen →

Schrijf je in op onze
nieuwsbrief ↓