Waarom online marketing

Waarom online marketing

Waarom online marketing en hoe restaurant Testa Rossi dankzij Publiplus 62% meer afhaalbestellingen krijgt.

Testa Rossi is een Italiaans restaurant in hartje Vilvoorde. Eigenaar Alain is altijd druk in de weer, hij is een man die van aanpakken weet. Maar hij had geen idee waarom online marketing zijn restaurant kon helpen. Ja, je kan niet in alles gespecialiseerd zijn, dus zocht hij een betrouwbare partner die zijn online marketing in handen kon nemen. Dat werd Publiplus.

Alain: “Vroeger stond ik wat sceptisch tegenover het hele online gebeuren. Ik geloofde niet echt dat online marketing merkbare resultaten zou opleveren. Testa Rossi had wel een website en een Facebookpagina, maar die waren allesbehalve up-to-date. De afgelopen jaren had ik van andere ondernemers al wel positieve verhalen gehoord over Publiplus. En omdat ik sowieso een partner nodig had om mijn zaak offline een nieuwe merkuitstraling te geven, besloot ik dat het tijd werd om Testa Rossi ook online op de kaart te zetten.”

“Vanaf de eerste afspraak voelde ik dat ik met een ervaren bedrijf te maken had. David en zijn team kennen hun vak en lieten ruimte voor mijn persoonlijke voorkeuren. Na slechts enkele goede gesprekken werden er een nieuwe strategie en huisstijl op tafel gelegd. Die was op het lijf van Testa Rossi was geschreven: vernieuwend, maar de oude waarde en de kwaliteit waren bewaard gebleven.”

Meer afhaalbestellingen dan ooit

“Samen met Publiplus vernieuwden we zowat alles, van de naamkaartjes tot de menukaarten en de pizzadozen. Ook online gingen we aan de slag: de website werd aangepakt en de sociale media op orde gebracht.”

“En de resultaten spraken voor zich: we hadden veel meer bereik en interactie met onze Facebookposts. Nadat we met Publiplus in zee gingen hadden we 62% meer afhaalbestellingen wat een een enorme boost was. Nu de klanten hun weg naar de website vinden hebt ik als zaakvoerder meer tijd voor andere dingen bij Testa Rossi, want ik moet minder telefonische reserveringen noteren en vragen beantwoorden. De samenwerking met Publiplus betekent echt een meerwaarde voor mijn zaak.”

Zin om samen te werken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar wij jou mee
kunnen helpen →

Ontvang maandelijks
onze nieuwsbrief →