D&C interieurs

D&C Interieurs is gespecialiseerd in keukens, interieur en renovatie. 
Ze ontwerpen uitzonderlijke, gepersonaliseerde keukeninterieurs en zorgen dat je keukenconcept persoonlijkheid krijgt. Wij zorgen dan weer voor een gepersonaliseerde website waarin de keuken- en interieurafbeeldingen mooi tot hun recht komen.

WEBSITE: D&C interieur

Branding

Proces van rebranding.

Bij D&C Interieurs was het tijd om de volledige – en ietwat veroudere marketing – terug naar een hedendaags niveau te tillen. Dankzij onze samenwerking met Rove Architecten kwam D&Cin contact met Publiplus.

Wij mochten eerst een marktanalyse uitvoeren om te kijken hoe we de aandacht van de klant terug konden vangen, op een vernieuwende manier.  We behielden de grootste elementen van het oorspronkelijke logo, maar zorgden toch voor een volledige rebranding om D&C terug op de kaart te zetten.

 

Advertenties laten maken D&C-interieur
Catalogus D&C-interieurs
Website laten maken D&C-interieur

Merkstrategie

Een nieuwe uitstraling.

Samen met D&C bedachten we ook een nieuwe bedrijfsnaam: D&C keukens werd D&C interieurs.

Voor de Wonen 2019-berus werkten we een nieuwe branding uit. Zo werden er nieuwe kaartjes en een nieuwe catalogus ontworpen en gedrukt. Parallel met de woonbeurs werden er uitnodigingen gemaakt voor het nieuwe evenement van D&C interieurs: de Inspiratiedagen. Het event werd bedacht om de ‘concurrentie’ aan te gaan met Batibouw en is gericht op bestaande en nieuwe klanten.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TOP