Testa Rossi is een Vilvoordse smaakmaker waar je terecht kan voor heerlijke Italiaanse gerechten, een uitgebreide collectie aan wijn en gezellig samenzijn. Alain is het kloppend hart van de zaak en een man die van aanpakken weet. De zaken waar hij leek tegenaan te botsen, heeft hij sinds enkele jaren overgelaten aan Publiplus.

Full-option

We zouden kunnen zeggen dat we Alain’s marketing verzorgen, maar eigenlijk doen we nog veel meer dan dat. Als Alain wordt omschreven als het kloppend hart van de zaak, zijn onze plussers 

het bloed dat door zijn aderen stroomt. We vormen een excellent team en genieten van een boeiende samenwerking waar krachten gebundeld worden tot goedwerkende resultaten.

Innovatie voor een optimale samenwerking

In samenwerking met Testa Rossi hebben we onlangs een moderne opvolger gevonden voor zijn menukaarten. Sinds kort werken ze met tablets, gelinkt aan de website. Zo ontstaat er een mooie samenwerking tussen de plussers achter de computer en de vaste krachten van Testa Rossi. Op deze manier blijven onze klanten ons uitdagen om nieuwe dingen te proberen en zo onze service optimaal te krijgen.

We vonden dat het tijd werd om Testa Rossi te voorzien van een applicatie om hun diensten uit te breiden. De overheerlijke gerechten van Testa Rossi zijn te verkrijgen via hun app, uitsluitend voor take-away orders. We zijn niet gespecialiseerd in appontwikkeling, maar verzorgen wel de optimalisatie en het onderhoud hiervan. De app is ontzettend gebruiksvriendelijk en een echte meerwaarde voor Testa Rossi.

Meer afhaalbestellingen dan ooit.

Samen vernieuwden we zowat alles, van de naamkaartjes tot de menukaarten en de pizzadozen. Ook online gingen we aan de slag: de website werd aangepakt en de sociale media op orde gebracht. En de resultaten spraken voor zich: we hadden veel meer bereik en interactie met onze Facebookposts. Nadat we met Publiplus in zee gingen hadden we

62% meer afhaalbestellingen wat een een enorme boost was. Nu de klanten hun weg naar de website vinden hebt ik als zaakvoerder meer tijd voor andere dingen bij Testa Rossi, want ik moet minder telefonische reserveringen noteren en vragen beantwoorden. De samenwerking met Publiplus betekent echt een meerwaarde voor mijn zaak.

Zin om samen te werken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar wij jou mee
kunnen helpen →

Schrijf je in op onze
nieuwsbrief ↓